Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Degree Disciplines
Help
For Staff Sign on:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
CUIR at Chulalongkorn University
Browsing by Subject การหมัก
Jump to:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
ก
ข
ฃ
ค
ฅ
ฆ
ง
จ
ฉ
ช
ซ
ฌ
ญ
ฎ
ฏ
ฐ
ฑ
ฒ
ณ
ด
ต
ถ
ท
ธ
น
บ
ป
ผ
ฝ
พ
ฟ
ภ
ม
ย
ร
ฤ
ล
ฦ
ว
ศ
ษ
ส
ห
ฬ
อ
ฮ
or enter first few letters:
Sort by:
title
issue date
submit date
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 1 to 20 of 57
next >
Issue Date
Title
Author(s)
2008
Autochthonous yeasts associated with pineapple wine fermentation and chemical changes during fermentation process
On-ong Chanprasartsuk
2014
Biobutanol production by immobilized clostridium beijerinckii TISTR1461 onto porous materials
Rapeephat Vichuviwat
2013
Comparision of different pretreatments and optimization of simultaneous saccharification and fermentation in biobutanol production using corncobs
Jirakarn Nantapipat
2013
ENHANCEMENT OF L(+)-LACTIC ACID PRODUCTION IN Rhizopus oryzae NRRL395 BY INHIBITION OF ETHANOL METABOLIC PATHWAY
Sitanan Thitiprasert
2013
Evaluation of anaerobic co-digestion of para-grass and pig manure on methane production efficiency and microbial community
Sumeth Dechrugsa
2014
Improvement of hydrogen production with added fermentation residue and using two-stage anaerobic process under thermophilic temperature
Patcharee Intanoo
1987
Isolation and hybridization of high temperature tolerant killer wine yeasts
Wimolsiri Porntaveewat
2016
Process development of succinic acid production from sorghum straw by Actinobacillus succinogenes NP9-aA7
Sukanya Phuengjayaem
2529
กระบวนการหมักอาซีโตน-บิวทานอล จากมันสำปะหลัง
จิรกานต์ เมืองนาโพธิ์
;
สุวัฒนา พวงเพิกศึก
;
วรพัฒน์ อรรถยุกติ
;
ชัยฤทธิ์ สัตยาประเสริฐ
2557
การปรับสภาพเส้นใยลิกโนเซลลูโลสของมันสำปะหลัง โดยการระเบิดด้วยไอน้ำ เพื่อการผลิตเอทานอล
ณัฐธิดา เกิดแล้ว
2539
การผลิตกรดมะนาวโดย Candida oleophila NN-39 จากสารละลายน้ำตาลที่ได้จากการย่อยกากมันสำปะหลัง
สินีนาถ เจียมอนุกูลกิจ
2553
การผลิตกรดแอล(+)แลกติกจากกากมันสำปะหลังโดยเชื้อรา Rhizopus oryzae
ปริฉัตร พฤกษะวัน
2543
การผลิตกรดโคจิกจากน้ำตาลทรายโดย Aspergillus oryzae K 13 ในถังหมัก
อุษา สรรค์วัฒนา
2549
การผลิตกลูแคนจากกากยีสต์หมักแอลกอฮอล์และสมบัติเชิงหน้าที่ของกลูแคน
วรัญญา พรเจริญ
2530
การผลิตก๊าซชีวภาพจากฝุ่นข้าวในถังหมักแบบปลั๊กโฟล
วัฒนา นพคุณ
2556
การผลิตก๊าซชีวภาพจากมูลสุกรโดยการหมักร่วมกับผักตบชวา
สรศักดิ์ ท่าใหญ่
2533
การผลิตน้ำส้มสายชูจากเชื้อ Acetobacter species ที่แยกจากวัสดุธรรมชาติ : รายงานผลการวิจัย
ณัฐดา วิโรจน์แสงอรุณ
;
สมบูรณ์ ธนาศุภวัฒน์
2553
การผลิตบิวทานอลจากน้ำอ้อยโดยเชื้อคลอสตริเดียมในกระบวนการหมักแบบกะ
อังคณา สุจริต
2542
การผลิตพอลิ-บีตา-ไฮดรอกซีบิวทิเรตจาก Alcaligenes eutrophus NCIMB 11599 โดยการหมักแบบสองขั้นตอน
พิมพ์ชนก นาคราช
2546
การผลิตเซลลูโลสจาก Acetobacter sp. TISTR 975 โดยใช้ถังหมักทรงกระบอกแบบหมุน
บุญฤทธิ์ ฤทัยคงถาวร, 2519-