Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Degree Disciplines
Help
For Staff Sign on:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
CUIR at Chulalongkorn University
Browsing by Subject อาหารไทย
Jump to:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
ก
ข
ฃ
ค
ฅ
ฆ
ง
จ
ฉ
ช
ซ
ฌ
ญ
ฎ
ฏ
ฐ
ฑ
ฒ
ณ
ด
ต
ถ
ท
ธ
น
บ
ป
ผ
ฝ
พ
ฟ
ภ
ม
ย
ร
ฤ
ล
ฦ
ว
ศ
ษ
ส
ห
ฬ
อ
ฮ
or enter first few letters:
Sort by:
title
issue date
submit date
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 1 to 8 of 8
Issue Date
Title
Author(s)
2013
Civilized and cosmopolitan : the royal cuisine and culinary culture in the court of king rama the fifth
Ladapha Pullphothong
2020
Communication strategy for conservation of Thai food product : a case study of Moo-Naem
Ananporn Sakulraungsri
2011
Constructing Thainess within international food space : Thai gastronomy in five-star hotels in Bangkok
Niphatchanok Najpinij
2560
ความสัมพันธ์ระหว่างระดับความแข็งเหนียวของอาหารไทยจากความรู้สึกกับค่าพารามิเตอร์ต่างๆ ของคลื่นไฟฟ้ากล้ามเนื้อ
ธนพร โสวิทยสกุล
2549
ประวัติศาสตร์วัฒนธรรมการกินอาหารไทย
ระดม พบประเสริฐ
2561
วัฒนธรรมอาหารในวรรณคดีไทยสมัยรัตนโกสินทร์ตอนต้น
ธนภัทร พิริย์โยธินกุล
2548
แนวโน้มความต้องการของตลาดสินค้าอาหารไทยสำเร็จรูป ประเภทอาหารฮาลาลในประเทศสหรัฐอาหรับเอมิเรตส์
กุณฑลี รื่นรมย์
;
สาวิกา อุณหนันท์
2562
แบบจำลองระบบแนะนำไทยอาหารโดยใช้ Deep Learning และ Recurrent Neural Network
สมเกียรติ เลี้ยงหิรัญ
;
ชนิดาภา ธรรมธัชวงศ์