Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Degree Disciplines
Help
For Staff Sign on:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
CUIR at Chulalongkorn University
Browsing by Subject Sucrose
Jump to:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
ก
ข
ฃ
ค
ฅ
ฆ
ง
จ
ฉ
ช
ซ
ฌ
ญ
ฎ
ฏ
ฐ
ฑ
ฒ
ณ
ด
ต
ถ
ท
ธ
น
บ
ป
ผ
ฝ
พ
ฟ
ภ
ม
ย
ร
ฤ
ล
ฦ
ว
ศ
ษ
ส
ห
ฬ
อ
ฮ
or enter first few letters:
Sort by:
title
issue date
submit date
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 1 to 10 of 10
Issue Date
Title
Author(s)
2018-01-08
Acute effect of Clitoria ternatea flower beverage on glycemic response and antioxidant capacity in healthy subjects : a randomized crossover trial
Charoonsri Chusak
;
Thavaree Thilavech
;
Henry, Christiani Jeyakumar
;
Sirichai Adisakwattana
2010
Expression of cassava Manihot Esculenta Crantz. sucrose transporter genes in yeast Saccharomyces Cerevisiae and characterization of the proteins
Yuttana Worawut
2010
Properties of rice flour and effects of sucrose and coconut milk on properties of rice flour
Duangrutai Thumrongchote
2001
Sucrose transport in cassava Manihot esculenta Crantz
Thidarat Eksittikul
2011
Synthesis of high-concentration palladium nanoparticles using sucrose as reducing agent
Lunjakorn Amornkitbamrung
2565
การผลิตน้ำทุเรียนที่มีปริมาณฟรักโทโอลิโกแซ็กคาไรด์สูง
นันทัชพร ไชยชนะ
2558
การผลิตผงน้ำตาลซูโครสด้วยเครื่องอบแห้งแบบพ่นฝอยภายใต้สภาวะสุญญากาศ
ชุติวัต อรรถบูรณ์วงศ์
2542
การใช้น้ำตาลทรายสำหรับผลิตกรดกลูโคนิกและน้ำตาลฟรักโทส โดย Aspergillus niger G153
จารินี พานิชกรณ์
2562
ผลของความเข้มข้นของน้ำตาล และระยะทางของแหล่งอาหาร ต่อรูปแบบการหาอาหารของชันโรง Tetragonula pagdeni
ศรัณย์ภัทร ยืนยาว
2549
ผลของน้ำตาลอินเวิร์ตต่อการทำแห้งและคุณภาพของแคนตาลูป Cucumis melo L. แช่อิ่มอบแห้ง
จิราพร กอศรีลบุตร