Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Degree Disciplines
Help
For Staff Sign on:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
CUIR at Chulalongkorn University
Browsing by Subject Food conservation
Jump to:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
ก
ข
ฃ
ค
ฅ
ฆ
ง
จ
ฉ
ช
ซ
ฌ
ญ
ฎ
ฏ
ฐ
ฑ
ฒ
ณ
ด
ต
ถ
ท
ธ
น
บ
ป
ผ
ฝ
พ
ฟ
ภ
ม
ย
ร
ฤ
ล
ฦ
ว
ศ
ษ
ส
ห
ฬ
อ
ฮ
or enter first few letters:
Sort by:
title
issue date
submit date
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 1 to 10 of 10
Issue Date
Title
Author(s)
2008
Process development of ready-to-eat custard cream filled chinese steamed bun
Naratip Poonnakasem
2012
Temperature survey and microbial quality of chicken sausages during storage distribution in cold chain
Ashadi Bin Yaacob
2563
การพัฒนากระบวนการเพื่อลดการเสื่อมเสีย ผลิตภัณฑ์มะม่วงแช่อิ่ม
อภิวัณ บวรรัตนเวช
;
อรญา นทีสำเริง
2563
การยืดอายุกะทิพาสเจอร์ไรส์ด้วยไคโตซาน
วรพล บุญมีสุข
;
สิรามล ประนิธิ
2562
การศึกษาการเปลี่ยนแปลงคุณภาพของคุกกี้ชนิดนิ่มระหว่างการเก็บ
ชาลิสา สุขสมิทธิ์
;
จิรดา วัฒนสุข
2507
การเก็บรักษาผลไม้สด
นาฏฉลวย (ภิงคารวัฒน์) หลายชูไทย
2529
การแปรรูปไข่เป็ดเป็นผลิตภัณฑ์ไข่เยี่ยวม้าที่มีตะกั่วปริมาณน้อย
ราณี สุรกาญจน์กุล
2553
การใช้ฟิล์มบริโภคได้เสริมสารต้านจุลินทรีย์ในผลิตภัณฑ์ปลากะพง (Lates calcarifer) รมควันเย็น
อินทุอร กำแพงทอง
2545
ผลของการแช่น้ำร้อนกล้วยหอมทองก่อนการเก็บรักษาต่อการเปลี่ยนแปลงทางสรีรวิทยาและความเสียหายจากอุณหภูมิต่ำหลังการเก็บรักษา
จินตนา จันทร์เจริญฤทธิ์
2549
อายุการเก็บกะทิและแกงเขียวหวานกุ้งแช่เยือกแข็ง
ดวงกมล ชัชชวลิตสกุล