Please use this identifier to cite or link to this item:
https://cuir.car.chula.ac.th/handle/123456789/33637
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | พัชรี ปานกุล | - |
dc.contributor.author | ดุลย์จิรา สุขบุญญสถิตย์ | - |
dc.contributor.other | จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย. บัณฑิตวิทยาลัย | - |
dc.date.accessioned | 2013-08-01T03:16:53Z | - |
dc.date.available | 2013-08-01T03:16:53Z | - |
dc.date.issued | 2538 | - |
dc.identifier.isbn | 9746312723 | - |
dc.identifier.uri | http://cuir.car.chula.ac.th/handle/123456789/33637 | - |
dc.description | วิทยานิพนธ์ (วท.ม.)--จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย, 2538 | en_US |
dc.language.iso | th | en_US |
dc.publisher | จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย | en_US |
dc.rights | จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย | en_US |
dc.subject | ซูโครส | - |
dc.subject | สับปะรด | - |
dc.subject | ผลไม้แห้ง | - |
dc.title | ตัวแปรที่มีผลต่อการทำแห้งสับปะรดด้วยวิธีออสโมซิสในซูโครสไซรัป | en_US |
dc.title.alternative | Variables affecting osmotic dehydration of pineapple in sucrose syrup | en_US |
dc.type | Thesis | en_US |
dc.degree.name | วิทยาศาสตรมหาบัณฑิต | en_US |
dc.degree.level | ปริญญาโท | en_US |
dc.degree.discipline | เทคโนโลยีทางอาหาร | en_US |
dc.degree.grantor | จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย | en_US |
Appears in Collections: | Grad - Theses |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
duljira_su_front.pdf | 1.22 MB | Adobe PDF | View/Open | |
duljira_su_ch1.pdf | 474.22 kB | Adobe PDF | View/Open | |
duljira_su_ch2.pdf | 1.97 MB | Adobe PDF | View/Open | |
duljira_su_ch3.pdf | 1.07 MB | Adobe PDF | View/Open | |
duljira_su_ch4.pdf | 1.96 MB | Adobe PDF | View/Open | |
duljira_su_ch5.pdf | 1.08 MB | Adobe PDF | View/Open | |
duljira_su_ch6.pdf | 321.07 kB | Adobe PDF | View/Open | |
duljira_su_back.pdf | 2.49 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.