Please use this identifier to cite or link to this item:
https://cuir.car.chula.ac.th/handle/123456789/35094
Title: | ระดับและแหล่งของไขมันที่เหมาะสมในอาหารสำเร็จรูป ของหอยเป๋าฮื้อวัยรุ่น Haliotis ovina และHaliotis varia |
Other Titles: | Optimal level and source of lipid in artificial diets for juvenile abalone Haliotis ovina and Haliotis varia |
Authors: | ฐิฏิมา โชคชัยไพศาล |
Advisors: | เผดิมศักดิ์ จารยะพันธุ์ |
Other author: | จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย. บัณฑิตวิทยาลัย |
Issue Date: | 2539 |
Publisher: | จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย |
Description: | วิทยานิพนธ์ (วท.ม.) -- จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย, 2539 |
Degree Name: | วิทยาศาสตรมหาบัณฑิต |
Degree Level: | ปริญญาโท |
Degree Discipline: | เทคโนโลยีชีวภาพ |
URI: | http://cuir.car.chula.ac.th/handle/123456789/35094 |
ISBN: | 9746344994 |
Type: | Thesis |
Appears in Collections: | Grad - Theses |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Thitima_ch_front.pdf | 794.94 kB | Adobe PDF | View/Open | |
Thitima_ch_ch1.pdf | 528.92 kB | Adobe PDF | View/Open | |
Thitima_ch_ch2.pdf | 2.37 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Thitima_ch_ch3.pdf | 819.07 kB | Adobe PDF | View/Open | |
Thitima_ch_ch4.pdf | 1.33 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Thitima_ch_ch5.pdf | 622.82 kB | Adobe PDF | View/Open | |
Thitima_ch_back.pdf | 1.92 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.