Please use this identifier to cite or link to this item: https://cuir.car.chula.ac.th/handle/123456789/39291
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorพิศมร ทังสุบุตร-
dc.contributor.authorดุษณีย์ นิลายน-
dc.contributor.otherจุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย. บัณฑิตวิทยาลัย-
dc.date.accessioned2014-02-21T11:13:23Z-
dc.date.available2014-02-21T11:13:23Z-
dc.date.issued2520-
dc.identifier.urihttp://cuir.car.chula.ac.th/handle/123456789/39291-
dc.descriptionวิทยานิพนธ์ (บช.ม.)--จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย, 2520en_US
dc.language.isothen_US
dc.publisherจุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัยen_US
dc.rightsจุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัยen_US
dc.titleปัญหาในการดำเนินงานขององค์การผลิตอาหารสำเร็จรูปen_US
dc.title.alternativeProblems in the operation of preserved food organizationen_US
dc.typeThesisen_US
dc.degree.nameบัญชีมหาบัณฑิตen_US
dc.degree.levelปริญญาโทen_US
dc.degree.disciplineการบัญชีen_US
dc.degree.grantorจุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัยen_US
Appears in Collections:Grad - Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Dusanee_ni_front.pdf5.54 MBAdobe PDFView/Open
Dusanee_ni_ch1.pdf4.47 MBAdobe PDFView/Open
Dusanee_ni_ch2.pdf13.84 MBAdobe PDFView/Open
Dusanee_ni_ch3.pdf25.84 MBAdobe PDFView/Open
Dusanee_ni_ch4.pdf4.57 MBAdobe PDFView/Open
Dusanee_ni_back.pdf9.91 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.