Please use this identifier to cite or link to this item: https://cuir.car.chula.ac.th/handle/123456789/39748
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorแม้น อมรสิทธิ์-
dc.contributor.authorพรพิมล จันทหิรัญ-
dc.contributor.otherจุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย. บัณฑิตวิทยาลัย-
dc.date.accessioned2014-02-25T14:30:38Z-
dc.date.available2014-02-25T14:30:38Z-
dc.date.issued2524-
dc.identifier.urihttp://cuir.car.chula.ac.th/handle/123456789/39748-
dc.descriptionวิทยานิพนธ์ (วท.ม.)--จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย, 2524en_US
dc.language.isothen_US
dc.publisherจุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัยen_US
dc.rightsจุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัยen_US
dc.titleการแยกและศึกษาคุณสมบัติเฉพาะของสีผสมอาหารบางชนิด ด้วยเทคนิคทางโครมาโตกราฟีและสเปกโตรโฟโตเมตรีen_US
dc.title.alternativeSeparation and characterization of some edible dyes by Chromatographic and Spectrophotometric techniquesen_US
dc.typeThesisen_US
dc.degree.nameวิทยาศาสตรมหาบัณฑิตen_US
dc.degree.levelปริญญาโทen_US
dc.degree.disciplineชีวเคมีen_US
dc.degree.grantorจุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัยen_US
Appears in Collections:Grad - Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pornpimon_ch_front.pdf3.46 MBAdobe PDFView/Open
Pornpimon_ch_ch1.pdf6.17 MBAdobe PDFView/Open
Pornpimon_ch_ch2.pdf5.95 MBAdobe PDFView/Open
Pornpimon_ch_ch3.pdf4.6 MBAdobe PDFView/Open
Pornpimon_ch_ch4.pdf32.91 MBAdobe PDFView/Open
Pornpimon_ch_ch5.pdf1.92 MBAdobe PDFView/Open
Pornpimon_ch_back.pdf1.98 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.